Хто годуватиме гостей на «Ночі у Луцькому замку»

24 Червня 2016, 16:44
1823

Цьогорічне арт-шоу «Ніч у Луцькому замку», яке відбудеться 2-3 липня, обіцяє потішити відвідувачів не лише насиченою та цікавою культурною програмою, але й смачною їжею у оригінальній подачі.

Організацією гастрономічного дозвілля гостей замку займатиметься команда «Lutsk Food Fest» на чолі з Олексієм Веремійчиком. Як він розповів «Таблоїду Волині», на арт-шоу відібрали лише близько десяти учасників. Для порівняння, на фестивалі їжі, зазвичай, бере участь понад 30 представників. 

До організації фуд-зони стояли жорсткі критерії. Зокрема, передбачається, що представлена продукція не дублюватиметься й буде якомога різноманітнішою. Подача їжі також має підкреслювати тематику дійства: працівники торгових точок мають бути одягнені у стилізований одяг, а до подачі страв додати казковості й містифікації. «Само собою вже зрозуміло, що вимогою до учасників є організація комфорту відвідувачів. Гості матимуть що поїсти, як поїсти і змогу прибрати за собою», – каже Олексій Веремійчик.

Як повідомили організатори арт-шоу, у замку працюватиме дві фуд-зони: одна безпосередньо в замку, інша – на Замковій площі. Адже основний акцент дійства все ж не на гастрономії.

Так, гостей арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» пригощатимуть: ресторани «Рестпарк»«Black Gold»,«Чевермето», броварня «Карабас Барабас», дім випічки «Гляссаж», таверна «Веселий бурдюк», фудтрак «Бегемот», ТМ «Забіяка BBQ», кав’ярня «Цукерня» та інші.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром