Підгайці: «вибило» світло і погоріла техніка

24 Червня 2016, 15:05
3484 Джерело: www.ukrinform.ua

У селі Підгайці Луцького району згорів трансформатор, у результаті чого мешканці одразу двох вулиць понесли чималі збитки – повиходила з ладу побутова техніка. Натомість компенсовувати втрати людям ніхто не поспішав.

За словами потерпілих, «вибило» світло і погоріли побутові прилади. У одній із хат у багатодітної мами Світлани вже не працює морозильна камера, пише «Народний контроль».

«Тепер мені немає як зберігати продукти, а я маю семеро дітей, і продукти дуже потрібні на таку сім’ю», – бідкається жінка.

А ось у місцевого мешканця Сергія вийшло з ладу ще більше техніки – від модема й ноутбука до холодильника. Крім того, у одній з кімнати під час перепаду напруги загорілась переноска, а від неї – тюль.

«Врятувало те, що був вихідний день, і син побачив пожежу», – розповідає пан Сергій.

«У мене ж згорів котел вартістю у 2,5 тисячі євро», – додає мешканка Підгайців Тетяна.

Мешканці запевняють – до ПАТ «Волиньобленерго» звернулися одразу, однак чіткої відповіді, що буде далі, вони так і не отримали.

Журналісти «Народного контролю» звернулися до ПАТ «Волиньобленерго» завітали до підприємства, яке надає послуги енергопостачання. Там запевнили – людям повністю повернуть гроші за зіпсовану техніку.

«Сказати причину, чому відбувся перепад напруги, достовірно ми не можемо. Але оскільки ми несемо відповідальність за об’єкти підвищеної небезпеки, електромережі, то у разі масового виходу з ладу побутових приладів будемо відшкодовувати витрати на ремонт», – пообіцяв заступник директора ПАТ «Волиньобленерго» Роман Рожило.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром