Лучан запрошують на нічний перегляд фільмів українського виробництва

23 Червня 2016, 16:57
1983

У місті вдруге відбудеться міжнародний фестиваль українського кіно «Відкрита ніч. Дубль 19».

Захід, який проводить «Lutsk Night Cinema», відбудеться у ніч з 25 на 26 червня у просторі для роботи, відпочинку та творчості «Inner Space» (вул. Паркова, 5) – пише Таблоїд Волині.

Подія стартуватиме о 21:00 у суботу і завершиться вранці в неділю. Кількість місць обмежена, тому організатори закликають поквапитися і зареєструватися заздалегідь за посиланням.

«Відкрита ніч» - це захід, який відкриває нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. Фестиваль є особливим, хоча б тому що покази фільмів відбудуться у 52 містах України та навіть за кордоном. У Луцьку попередньо зареєстровані глядачі зможуть переглянути відеороботи переможців, спостерігати за онлайн-трансляцією з Києва та голосувати за найкращих серед кращих.

Цьогоріч на фестиваль було подано 116 фільмів українського виробництва. За результатами відбору до конкурсної програми потрапило 19 фільмів, а до позаконкурсної - 12. За головний приз від традиційного партнера фестивалю «Райффайзен Банк Аваль» у розмірі 2 тисяч у.о. змагатимуться ігрові, документальні та анімаційні фільми. Кращі роботи відбере журі, до складу якого традиційно входять знані фахівці у сфері кіно, а цього року – ще й українські політики.

Серед нововведень 2016 року - SMS-голосування, за допомогою якого буде визначено приз глядацьких симпатій. Отож кожен глядач України матиме змогу проголосувати за улюблений фільм. Цього року фестиваль пройде за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Детальніше у зустрічі в мережі ВКонтакті та у спільноті «Lutsk Night Cinema» у Facebook.

Не забуваємо, що організатори підтримують здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою і розпивати спиртні напої. Також не можна брати на фестиваль небезпечні предмети, смітити, заважати іншим присутнім. Будуємо сучасне толерантне та європейське суспільство разом!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром