Володимирська: у місті буде приватна школа

23 Червня 2016, 11:03
2604 Джерело: www.vsluh.ru

Релігійна громада Церква адвентистів сьомого дня створює нову загальноосвітню школу I-III ступенів «Надія» на вулиці Володимирській.

Про це начальник управління освіти Олег Гребенюк розповів на засіданні постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови у четвер, 23 червня.

Він зазначив, що школа ще не працюватиме цього року, найімовірніше свою роботу вона розпочне вже з 2017. Проте для цього необхідно прийняти статут навчального закладу. Він також розповів, що управління освіти матиме право здійснювати лише методичний супровід. Директора школи призначатиме рада засновників.

Представник релігійної громади повідомив, що церква має хороші освітні програми і є засновником одного з престижних університетів у Сполучених Штатах, тож основне завдання їх школи – якісна освіта для дітей.

Окрім того він зауважив, що школу не хочуть робити елітною для сімей з великим заробітком. Плату за навчання встановлюватиму таку, яка буде доступна для дітей з середнім і нижчим достатком. Набиратимуть наступного року дітей тільки до першого класу, а поступово нарощуватимуть кількість дітей та вчителів.

Члени комісії підтримали проект рішення про затвердження Статуту приватного навчально-виховного комплексу.

Коментарі
23 Червня 2016, 15:52
Так-так, бо бідними легше керувати, і до церкви залучати
24 Червня 2016, 03:20
Молодці!Буде хороша альтернатива державним школам, де побори зашкалюють.В добру путь!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром