Ковельська: «​Озерний вітер» прикрасили казковим малюнком

22 Червня 2016, 13:07
3554

Відтепер креативний простір «​Озерний вітер», що у Луцьку на вулиці Ковельській, здалеку привертатиме увагу лучан.

Казковим та «справжньо-озерним» його зробили художники із команди «Magic Art Group», пише «Таблоїд Волині».

«Ці чарівники - прекрасні молоді люди Юрій Карась та Віта Борисюк, їм знадобилось лиш декілька днів аби перенести малюнок на будівлю. Дякуємо Вам безмежно за те, що вклали частинку своєї творчості та душі у Волинську казку», - кажуть в «Озерному вітрі».

Як розповіла «Таблоїду Волині» волонтерка креативного простору Юлія Ютовець, щоб перейнятися атмосферою «Озерного вітру» та відтворити її на стінах будинку Покальчуків, художники навіть спеціально прочитали однойменну книгу видатного українського письменника, перекладача та публіциста Юрка Покальчука.

Нагадаємо, батьківську хату надав для реалізації проекту Олег Покальчук, соціальний психолог, волонтер, брат покійного письменника Юрка Покальчука. А ініціативна група лучан за кілька місяців привела до порядку будинок і обійстя.

До слова, 24 червня тут відбудеться прем'єра вистави «Озерний Вітер» за однойменною повістю Покальчука.










 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром