Ковельська: «Озерний вітер» кличе на виставу про кохання 16+

14 Червня 2016, 14:07
3914

Лучан запрошують відвідати чарівне дійство - казковий вечір на «Озерному Вітрі». 

Саме в цьому креативному просторі, що на вул. Ковельська, 131, 24 червня відбудеться прем'єра вистави «Озерний Вітер» за однойменною повістю видатного волинянина Юрка Покальчука, повідомляють організатори - аматорський театр «Вперше», креативний простір «Озерний вітер» та ГО «Рукотвори Волині». Початок о 17.00 год.

Це історія про кохання простого смертного юнака Волина та Царівни озерного краю. Міфічні мавки та русалки, загадкові лісові створіння, повелителі стихій - все це глядач побачить у виставі просто неба. На Вас чекає захоплива подорож у сиву давнину, коли волинськими лісами блукали духи, а людина вірила у життєдайну силу природи.

Дійство відбуватиметься на «Русальний тиждень», саме так колись у народі називали «Зелені свята». Тому весь вечір буде суцільною містерією, оповитою давніми легендами, запевняють організатори. Ви познайомитеся з обрядами святкування «Русального тижня» на Волинській землі, що дійшли до нас крізь давнину.
 
Вартість вхідного квитка 50 грн. Ця сума є благодійним внеском (розваги та частування включено у ціну). Усі зібрані кошти підуть на видавництво книги Юрка Покальчука «Озерний вітер», а надруковані екземпляри будуть поширені у бібліотеках області.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром