Степова: мешканці 28 років живуть без асфальту

08 Червня 2016, 13:50
1978 Джерело: www.abcnews.com.ua

Жителі вулиці Степової хочуть жити на вулиці з нормальним дорожнім покриттям.

Лучанин Вадим Ткачук каже, що живе на цій вулиці 28 років, проте асфальту там ніколи не бачив. Тому зареєстрував звернення на сайті Єдина система місцевих петицій.

Він каже, що місцеві жителі так само платять податки і хочуть ходити по нормальній дорозі.

«Звертаюсь до керівників міста та відповідних служб з проханням прокласти асфальт по вул. Степова. Живу на цій вулиці вже 28 років, а асфальту там ніколи й не було. Хоча наприклад інші вулиці, наприклад вул. Львівська ремонтують (латають) досить часто. Таке враження що на вул. Степова не живуть такі ж люди, які також платять податки і хочуть ходити по нормальній дорозі», - йдеться у зверненні.

Вадим пише, що у міськраді вже виділяли кошти саме на ремонт вулиці Степової, проте результатів жителі досі очікують:

«Зараз на даний час по вул. Степова дорога майже грунтовка, хоча ще в 2013 році на сайті міськради писало що було виділено 80000 грн. на ремонт асфальтного покриття, не дивлячись на той факт, що там асфальту ніколи не було. Я вже звертався і до депутатів по даній вулиці, та все без змін. Прошу підтримати дану петицію, а владі звернути увагу не тільки на центральні вулиці де вони їздять, бо на інших вулицях живуть також люди», - підсумував ініціатор петиції.

Коментарі
08 Червня 2016, 18:22
На цій вулиці не то що 28 років асфальту немає, там взагалі його ніколи не було!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром