Майже сотня дітей відпочиває у таборі «Адреналін»

07 Червня 2016, 12:12
2007

Стартував перший заїзд літнього табору «Адреналін», де зібралося майже сто дітей, половина з яких відпочивали тут минулого року.

Другий рік поспіль центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» організовує літній табір для дітей, які проводять свої канікули у місті.

6 червня стартував перший заїзд літнього табору «Адреналін». Приємно відзначити, що батьки схвально відгукуються та позитивно  оцінюють роботу табору, адже  хороші враження та позитивні емоції дітей – найголовніший успішний результат роботи організаторів.

Нагадаємо, що літній табір працює за чотирма пізнавально-розважальними напрямами: мистецький, інтелектуально-пізнавальний, спортивний та гастрономічний.  Тому кожна дитина може обрати для себе табір за інтересами та вподобаннями. Увага! До цьогорічної програми кожного з напрямків включені години англійської мови, що допоможуть дітям вивчати іноземну граючись.

У чудовій дружній компанії діти будуть творити, кулінарити, квестувати, гратися в спортивні забави та естафети, дізнаються про найцікавіші винаходи людства та ще багато-багато цікавого…

Зокрема, у «Творчій майстерні» малеча навчиться майстерно малювати,  виготовляти вироби з паперу, картону, робити аплікації з фетру, навчиться мистецтву ліплення, декупажу та багатьох інших цікавинок, які можна створити власноруч.

На маленьких розумах чекає інтелектуально-пізнавальний табір «Пізнайко». Тут на базі Музею технічного прогресу та Експериментаріуму юні інтелектуали поринуть у неймовірний світ популярних наук, де  познайомляться зі світовою історією винаходів, дізнаються про найоригінальніші винаходи людства та перевірять на практиці найцікавіші закони фізико-математичних наук.

У гастрономічному таборі «Таємниці Рататуя» маленькі кулінари дізнаються про найцікавіші секрети приготування різноманітних страв та навчаться готувати найпростіші, але  дуже смачні страви з найрізноманітніших інгредієнтів. А ще –  отримають корисну інформацію про те, як правильно підбирати продукти, дізнаються про їх цінність для організму, як правильно і з чим поєднувати різні продукти, щоб зберегти їх корисні властивості.

Крім того, табір «Адреналін» підготував одразу кілька напрямків активного спортивного дозвілля для дітей: «Школа Шумахера», «Золота бутса», «Шалена кегля» та «Energizer». Тут вони навчаться вправно грати боулінг, міні-футбол, настільний теніс, дартс, а також зможуть вдосконалити свої вміння в катанні на роликах та картах. І, безумовно, проведуть максимально часу на свіжому повітрі, граючи у пляжний волейбол, стрітхокей, бадмінтон  тощо.

Під пильним наглядом вихователів дозвілля дітей пройде корисно, цікаво та правильно.

Тому, якщо батьки ще не вирішили, як цікаво і змістовно організувати гарні канікули для своєї дитини, літній табір «Адреналін» радо допоможе їм у цьому. 

Літній табір «Адреналін» діє з 6 червня по 26 серпня для школярів від 6 до 14 років. Тривалість  табірної зміни – 10 робочих днів. Вартість зміни – 1000 грн.

Табір працює з 10:00 до 16:00 год. У вартість путівки входить одноразове харчування.

За бажанням батьків – з 9:00 год. (за умови додаткової оплати сніданку у розмірі 15 грн/день) та до 18:00 год. (за додаткової оплати полуденку 25 грн/день).

Графік літніх змін: перша зміна – 06-17 червня, друга зміна – 20 червня - 1 липня, третя зміна – 4-15 липня, четверта зміна – 18-29 липня, п'ята зміна – 1-12 серпня, шоста зміна – 15-26 серпня. Контактний телефон: 066 780 53 50.







 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром