Луцьк, 5 серпня: + 32 за Цельсієм, унікальний світлофор і мотоцикліст під колесами буса

05 Серпня 2015, 22:00
3480

Нестерпна спека середи відбилася на «Картині дня» – лучани виходили з дому лише за крайньої необхідності, а тому й подій сьогодні обмаль.

Запрацював світлофор, що підмигує лише жовтим. Цей унікальний для України об’єкт розміщений на перехресті Стрілецька-Ківерцівська-Набережна-Героїв УПА на небезпечному роз'їзді. Нині світлофор працює у тестовому режимі – сигналізує  жовтим кольором для автомобілістів, коли їде потяг.

Бус vs мотоциклДТП на Рівненській. По обіді жінка, яка сиділа за кермом буса, повертаючи з Підгаєцької, наїхала на мотоцикліста. Водій двоколісного залізного коня обійшовся забоєм руки та ноги, тому госпіталізації не потребував.

Субвенція: 2,5 мільйона гривень на житло для сімей загиблих бійців АТО. Кошти буду витрачені на придбання та будівництво житла родинам загиблих військовослужбовців, які безпосередньо брали участь в АТО, а також інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО і потребують поліпшення житлових умов.

«Скарб допомоги» для дітей із синдромом Дауна. Волонтери організації «Діти надії» провели незвичне пізнавально-розважальне свято для «сонячних дітей». Спочатку діти поділилися своїми мріями, а потім на них чекав справжній квест – вони шукали маленький потяг на дитячій залізниці, слоника і «мистецьку стоянку». На кожному об’єкті їх чекали цікаві ігри та завдання.

Ресторан «Баккара» працюватиме на годину довше. Члени  Луцького міськвиконкому прийняли проект рішення «Про режим роботи ресторану «Баккара» на пр-ті Соборності, 14а». Тому від сьогодні лучани зможуть відпочивати в цьому закладі аж до 23:00. Власник ресторану, в свою чергу, зобов’язався дотримуватись вимог чинного законодавства щодо продажу алкоголю «на виніс» після 22:00.

Коментарі
06 Серпня 2015, 11:40
SOS!!! Краєзнавчий музей знищують дешевими пластиковими вікнами. Памятку архітектури перетворюють на сарай!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром