Лучанам розповіли, чому ІТ-шником бути престижно

05 Червня 2016, 12:24
4384

Працювати в ІТ-сфері не тільки прибутково, а й цікаво, адже спеціаліст може сам керувати своїми доходами та виконувати замовлення віддалено.

Комп’ютерна академія «ШАГ» продовжує розповідати лучанам, чому варто покинути все і піти працювати у сферу інформаційних технологій. День відкритих дверей у навчальному закладі провели викладачі академії у суботу, 4 червня.

Викладач академії  Наталя Слюсаревська розповіла, що в сучасному світі немає жодної галузі, яка могла б працювати без підтримки ІТ-спеціалістів. Тому у цій сфері важливо бути професіоналом.

Доходи у ІТ-шників ростуть з досвідом і працівник сам контролює їх рівень. Адже може брати більше замовлень, або ж відмовлятися від них. Окрім того, великим плюсом є те, що можна працювати віддалено з будь-якого куточку світу.

«Один письменник сказав:  «Людині потрібно три речі – кохання,  улюблена справа та можливість подорожувати».  З коханням кожен розбереться самостійно, а решту академія гарантує», – зазначила Наталя Слюсаревська.  

Спеціаліст розповіла, що є кілька шляхів, аби стати ІТ-спеціалістом. Перший – самоосвіта.  Проте Наталя Слюсаревська стверджує, що на це піде занадто багато часу, та й без порад професіоналів буде не легко. Університет також не може дати усіх необхідних знань, бо часто інформація, яку дають викладачі, може бути застарілою.

Хорошим варіантом є особистий наставник, проте хороший спеціаліст не завжди захоче ділитися своїми секретами.

І найкращим способом здобуття знань є  спеціалізовані курси,  які може запропонувати Академія ШАГ.

«Ця сфера є популярною і за нею майбутнє. Тут потрібно постійно вдосконалюватися.  Якщо ви ніколи не говорите, що все знєте на 100%, то ви класний спеціаліст», – зазначила викладач.

Ще один зі спеціалістів Академії Микола Лінчук розповів, як правильно обрати навчальний заклад. Він повідомив, що технології дуже швидко змінюються і вивчати потрібно те, що є актуальним зараз і буде актуальним у майбутньому. Крім того важливо, щоб викладачі були відносно молодими,  бо старше покоління може і не знати усіх тонкощів сучасних технологій.

Директор луцької філії академії «ШАГ» Інна Кондратюк зауважила, що ШАГ вважається найкращим освітнім закладом в Україні. Академія представлена у 16 країнах світу. Окрім того вона є партнером CISKO, MIKROSOFT та AUTODESK.

Студенти академії працюють у 36 країнах світу, а більшість із них розпочинає роботу вже після першого року навчання.

Також  вона зауважила, що на навчання можуть записуватися не тільки дорослі.  Для дітей у академії є школа,  а літом працюватиме табір.

Інна Кондратюк
Інна Кондратюк



Наталя Слюсаревська
Наталя Слюсаревська









Микола Лінчук
Микола Лінчук





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
11 Червня 2016, 18:37
мало розказали про дизайн і що вивчають дизайнера
13 Червня 2016, 00:27
дитина ще досі під впливом майстер класа де були персонажі у різних программах
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром