У місті влаштували фестиваль для дітей з особливими потребами

04 Червня 2016, 18:31
1495 Джерело: lutskrada.gov.ua

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з Волинською громадською організацією батьків дітей з синдромом Дауна організували і провели з нагоди Міжнародного дня захисту дітей фестиваль «Спортивна сім’я».

 Захід відбувся на спортивному майданчику загальноосвітньої школи № 3 – повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

Участь у спортивному святі взяли 16 сімей, де виховуються діти з особливими потребами. У програму свята були включені естафети для дітей середнього шкільного віку та малечі.

Впродовж усього свята в перервах між естафетами, під звучання дитячих пісень, волонтери розважали дітлахів забавляночками, іграми, танцями. А під час виконання усіх випробувань вони також супроводжували, направляли і підказували юним учасникам, як долати перешкоди.

Фестиваль пройшов цікаво, весело у вирі позитивних емоцій та спортивного азарту. Сміх, підбадьорливі вигуки, скандування вболівальників і батьків лунали на спортивному майданчику.

Сім'ї-учасники на згадку про участь у змаганнях були нагороджені дипломами КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» та подарунками, які вручили заступник міського голови Юрій Моклиця, директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук і голова правління ВОГО батьків дітей з синдромом Дауна Олена Мельник.

Адміністрація КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює подяку батькам і дітям, які взяли участь в спортивному святі, директору загальноосвітньої школи № 3, Віктору Савчуку за сприяння у проведенні заходу, директору магазину спортивних товарів «Олімп», приватному підприємцю Ярославу Захаруку, який надав спортивні призи для вручення учасникам змагань, а також Волинській обласній громадській організації «Ми плюс», яка організувала технічне забезпечення заходу. Крім цього, велика вдячність волонтерам молодіжного клубу «Лови момент», які подарували гарний настрій усім учасникам та присутнім.

Організатори фестивалю і в подальшому будуть залучати дітей з особливими потребами та їхніх батьків до різноманітних спортивно-розважальних заходів.











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром