Центр: луцькі активісти протестували проти бізнесу колишнього регіонала

03 Червня 2016, 20:12
2769

Представники громадських організацій «Асоціація захисту місцевих громад» та «Громадська рада Волині» організували акцію на знак протесту проти діяльності бізнесу колишніх регіоналів.

Підписи до Президента України, Генпрокурора та Голови Національного антикорупційного бюро України збирали на Театральному майдані у п’ятницю, 3 червня.

За словами одного з організаторів акції Іллі Токаренка, їхнє звернення до перших осіб держави стосується діяльності ПАТ «Володмир-Волинська птахофабрика та компанії з управління активами «Ореола», які, за його словами, мають зв'язок з Михайлом Добкіним та тіньовими коштами Партії Регіонів.

«Просимо Вас провести розслідування щодо корумпованих чиновників та суб’єктів господарювання. Особливо просимо звернути увагу на розслідування щодо двох суб’єктів господарювання, які, за деякими даними, пов’язані з Михайлом Добкіним та його харківськими соратниками і можуть бути причетні до незаконного фінансування оборудок ПР, корупційної діяльності її керівництва. Йдеться саме про ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та компанію з управління активами «Ореола»», – йдеться у зверненні.

Активісти збиратимуть підписи також і у суботу, 4 червня, на Театральному майдані з 11:00 до 18:00 та на зупинці «Старий ринок».

Ілля Токаренко закликає усіх небайдужих лучан підписати звернення, адже він переконаний, що прибутки від діяльності волинських компаній цілком ймовірно йдуть на фінансування так званої «ДНР».










 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром