Мер Луцька хоче платити за компослуги родинам загиблих військових з міської казни

05 Серпня 2015, 12:46
3739

У Луцьку сім'ям загиблих учасників АТО  повністю компенсуватимуть комунальні послуги

 З такою пропозицією виступив міський голова Микола Романюк під час засідання виконавчого комітету 5 серпня, інформує сайт Луцької міської ради.

“З метою підтримки сімей у випадках, коли їм не буде призначено пільги на комунальні послуги, пропонується надавати їх із міського бюджету. Це додатково 300 тисяч гривень. У міській раді діють програми, спрямовані на допомогу усім сім’ям загиблих АТО. Дай Боже, щоб таких сімей більше не було”, - наголосив міський голова Микола Романюк.

Потреба у компенсації виникла  у зв’язку зі зміною порядку нарахування пільг. З 1 липня поточного року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 року № 389 запроваджено новий порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї. В цей перелік входять і сім'ї загиблих учасників АТО та батьки Героїв України, які загинули під час Революції гідності.

 Якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї в розрахунку на одну особу  перевищуватиме 1710 грн (величина доходу, що дає право на податкову соціальну пільгу), то компенсація за житлово-комунальні послуги у розмірі 50%, що була раніше, - не буде призначатись.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром