Федорова: автівка збила 5-річного хлопчика

03 Червня 2016, 10:35
3016

За словами очевидців, дитина раптово вибігла на дорогу, а водій не встиг пригальмувати.

Фото ДТП 2 червня у спільноті «Я люблю Луцьк» виклала Narine Franchak.

У коментарі до запису інша користувачка мережі Катя Семенюк зазначила, що хлопчик сам «вилетів» під колеса водію, а той в свою чергу не встиг пригальмувати.

«Тільки побачила, що велика шишка на лобі і трохи здертої шкіри,але може бути пошкоджений хребет ,бо удар пішов в спину ,але я думаю що там все гаразд», – написала жінка.

Згодом прес-служба поліції повідомила подробиці ДТП, яке сталося близько 18:00.

«На вулиці Федорова в обласному центрі «Chevrolet Lacetti» наїхав на 5-річного хлопчика. Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували в постраждалого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні гематоми голови та лоба. Після надання медичної допомоги дитину відпустили додому.

В цей же день, близько 21 години на вулиці Марії Заньковецької в обласному центрі вантажівка «DAF» з причепом збила велосипедиста, 84-річну місцеву жительку.

За кермом вантажівки перебував 57-річний мешканець райцентру Ківерці. При зустрічному роз’їзді транспортних засобів, жінку зачепило причепом.

У результаті ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження. Після огляду лікарів від госпіталізації відмовилась.

Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Луцького відділу поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


Коментарі
03 Червня 2016, 14:01
Батьків за шкірку і головою в стіну!!!
03 Червня 2016, 19:18
То не хлопчик винуватий- то батьків треба виховувати.
05 Червня 2016, 03:31
Ну да звичайно тільки батьки винуваті,хто ж ще,їм потрібно дитину прив'язати біля лавочки і все було б добре,чи не так?Смішно слухати такі коментарі.А цікаво вашв діти завжди ні кроку від вас???А про те що робиться по цьому провулку ніхто й не говорить:ні переходу нормального та й взагалі нічого окрім намальованої зебри...Треба трохи і владі звернути увагу на омнащення пішохідних переходів,особливо біля шкіл та садочків.
06 Червня 2016, 00:28
Шановна, Лучанка.. Дитина в 5 років ні при яких обставинах не може сама гуляти на вулиці. Це халатність батьків, за таке треба наказувати. І так, я свою доньку в 7 років тримаю біля себе, тому що знаю, що дитина не завжди оцінює адекватно ризики на дорозі.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39