У Луцьку волинських бійців лікували сміхотерапією

02 Червня 2016, 15:06
4214 Джерело: tabloyid.com

Для бійців, котрі проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів, влаштували справжню сміхотерапію у міському драмтеатрі.

Побували бійці на гумористичному шоу за сприяння заслуженного діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», що реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь» – повідомляє Віталій Іваницький.

Волинські солдати, що зараз знаходяться на лікуванні у госпіталі інвалідів і були на концерті, бурхливими оплесками нагороджували «зірку» телеекрану Сергія Притулу та акторів «ВАР’ЯТИ-ШОУ» – Володимира Жогло, Сергія Полупана, Віталія Тильного, Владзьо, які майстерно демонстрували своє гумористичне мистецтво і подарували веселий настрій усім глядачам та духовно сприяли покращенню психологічного стану поранених воїнів.

Головний секрет цього невеличкого творчого колективу це те, що в основі всіх жартів, монологів та мініатюр – реальне життя, реальні випадки, які трапляються з людьми у різних буденних ситуаціях, що є особливо близькими і зрозумілими присутнім у залі. Тому глядачі слухали і не стримуючи сліз від сміху, емоційно та щиро аплодували акторам.

Сергій Притула зі своїми колегами по цеху провів двохгодинну сміхотерапію не тільки для воїнів, що заліковують нині рани у госпіталі інвалідів, але і для усіх глядачів, що були присутні на концерті. Сміх і шалені оплески не стихали протягом всього концерту.

Приємно відмітити, що частину коштів з концерту «ВАР’ЯТИ-ШОУ» артисти традиційно вирішили передати на потреби українських героїв, які зараз перебувають у АТО.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що відвідування бійцями таких гумористичних шоу та інших культурно – мистецьких заходів – це додаткова лікувальна терапія, яка дієво лікує поранені душі солдат.

Після концерту усі волинські бійці жартували, сміялись, ділились враженнями від виступу «ВАР’ЯТИ-ШОУ», дякували усім організаторам цього концерту і щиро говорили, що сміх та чергова для них мистецька терапія реально покращує їхнє духовне здоров’я і самопочуття.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром