Гордіюк: затопило нещодавно відремонтовану частину дороги

01 Червня 2016, 18:08
2257

Поблизу будинків на вулиці Гордіюк, 4а, 8 після дощу повністю затопило частину в’їзду до будинку, прибудинкову територію якого ремонтували місяць тому.

Оновлювали дорожнє покриття у рамках ремонту прибудинкової території на вулиці Гордіюк, 4а, 8. Роботи завершили перед Великоднем.

Після дощу ділянку, що знаходиться поблизу магазину «Соломон», затопило.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась у коментарі Район.Луцьк зазначив, що знає про таку проблему і вже дав доручення розібратися із ситуацією.

«Перш ніж ремонтувати дорожнє покриття, роблять топозйомку. Можливо, дорожники щось і не врахували. Якщо щось не враховано, то перероблятимуть за свій кошт», – зауважив Юрій Крась.

Він також додав, що на територію виїдуть проектанти, які подивляться, як можна вирішити питання з відведенням води. Якщо відведення можливе і не буде загрози скупчення води на ділянці, необхідності у повторному покладанні покриття може і не бути.




Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Червня 2016, 14:01
Причина скупчення води, несправна зливова каналізація. Ухилами в дорожньому покритті вода спрямована до єдиної зливової решітки, від решітки, до магістралі зливової каналізації, ось на цьому шляху десь є проблема. На даний момент води на покритті немає, отже система відводу працює, але не на повну потужність.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром