У місті презентували роман про покоління «двотисячників»

30 Травня 2016, 12:16
1517

«Аnother brick in the wall» співають у відомій композиції Pink Floyid. Саме ця пісня лягла в основу назви роману Андрія Тужикова, презентованого в Луцьку 27 травня у кав’ярні «Кофеїн».

Андрій Тужиков – молодий чернівецький автор, культуртрегер з освітою фізика-теоретика, мандрівник. Андрій працює арт-менеджером у Міжнародній Літературній Корпорації «Meridian Czernowitz», а у вільний час пише.

У Луцьку письменник презентував роман про підлітків та для підлітків «Ще одна цегла в стіні». Він переконаний, що книгу варто читати, насамперед, дорослим, аби зрозуміти своїх дітей. За словами автора, наші батьки та ми -  це два різних уявлення про життя, конфлікт радянського покоління і дітей незалежної України. «Прочитавши, старше покоління зрозуміє, що хочуть, про що думають та чим мотивуються тинейджери», – вважає Тужиков.     

Роман розповідає про трьох підлітків, які входять до нового періоду життя, де панують правила й закони, створені не надто розумними та зовсім не креативними дорослими. Це історія не про те, як вони побороли цю систему, а про те, як шукали серед прямокутних, наче цеглини, голів однолітків, відшліфованих телебаченням та школою, самих себе, свої перші кохання та приховані таланти. Книга побачила світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці».

Презентацію в Луцьку організували мистецьке об’єднання «стендаЛь».







 

 

Коментарі
30 Травня 2016, 16:29
мало би бути "ще одна цеглина", а не "цегла"...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром