Домашній пес покусав дитину

30 Травня 2016, 11:06
2911

Не встигли у місті підрахувати бездомних тварин, як у неділю поліція звернулася до КП «Ласки» відловити рудого пса, який покусав дитину.

Директор КП «Ласки» Дана Новарчук, заступник директора Сергій Скумс та лікар ветеринарної медицини Олександр Каплявка вирушили на  виклик.

Тільки посадили рудого собаку в авто, як через кілька хвилин вийшла його господиня і попросила віддати, мовляв пес бігає у самовигулі, але він домашній.

Наразі собака на території КП «Ласка». Зранку батьки покусаної дитини підтвердили, що саме цей пес покусав їхню дитину, на час відлову вони були в лікарні. Також на цій адресі відловили ще одного песика з шкірними захворюваннями.

Після проходження 14-денного карантину господарі зможуть забрати свого собаку додому, але він буде уже привитим від сказу, чіпованим та зареєстрованим в електрону базу даних.




 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
30 Травня 2016, 18:40
Та він не кусав цієї дитини.Це чудовий песик, і в нього чудова хазяйка.Ви цього не їсте, що цей песик. Вона по два рази на день його відвідує і кормить. А ці діти його дразнили його, він просто лапкою відмахнув дитину. Хай би ця мама краще дивилася за своїм чадом. Там не видно навіть царапини.
30 Травня 2016, 19:42
В дібільних батьків ростуть відповідні діти , дикі полішуки, які кидають камнями та палками в собак , а потім слинять -ниють, що собака нізтого нізсього кінулась і покусала. В результаті собаку в приют або вбивають, а хозяївам проблеми. А дібілята далі продовжують чудити і в такій спосіб забавлятись.
31 Травня 2016, 16:35
Не вірю, що могли зашкодити дітям без причини. Так що думаю батькам слід подумати про виховання своїх дітей... Собака - друг людини.
31 Травня 2016, 16:38
Собаки злі, тому що їх тримають в клітках, а вони як і усі істоти люблять волю... Це ми їм заважаємо, оскільки вони живуть правильнішим природнім життям.
01 Червня 2016, 02:52
рижого всі знають на станіславського він там 9 років живе і ніколи нікого не кусав добряк ще той...розумний і відданий
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром