«Скверу бути, ми за сквер!» – родини загиблих бійців

28 Травня 2016, 18:47
1863 Джерело: скріншот із відео

Сім'ї загиблих волинських Героїв дали відповідь щодо ініціативи волонтерського руху «Меценати для солдата» встановити в Центральному парку Луцька Скверу пам’яті загиблим Героям АТО.

Відповідний відеоролик опублікували на YouTube-каналі «Меценати для солдата».

«Скверу бути, ми за сквер!» - скандують люди на відео.

Нагадаємо, створення Скверу пам’яті загиблим Героям АТО – одна з громадських ініціатив, яка не набрала достатньої кількості підписів.

Луцький мер Микола Романюк 27 травня затвердив перелік ініціатив, які перемогли у конкурсі кращих громадських ініціатив жителів міста Луцька. Серед них є і скандальна ініціатива про влаштування Фестивалю волинської журналістики, бо ще на початку голосування з’явилися заяви про «накручування голосів». Оскільки всі можуть побачити списки підписантів, то є й такі, хто себе там відшукав, хоч ініціативу не підписував.

Читайте також: На конкурсі громадських ініціатив «накрутили» голоси?

Гнівний відгук на рахунок цієї ситуації залишив під дописом Михайла Шелепа громадський активіст та учасник проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

Він пише, що команда однодумців попри численні скарги щодо маніпуляцій і шахрайства під час голосування й надалі буде добиватися облаштування сучасного історичного локального осередку новітньої історії, вшанування пам’яті Героїв АТО, що носитиме інформаційний, патріотично-виховний характер, орієнтований на жителів та гостей міста різних вікових категорій.

 

Коментарі
29 Травня 2016, 00:54
до чого цей пам'ятник у парку відпочинку і розваг? на те є меморіал, там і ставте
29 Травня 2016, 14:26
спочатку з кастрюлями на голові скакали за газ по 7 гривень а тепер хочуть у парку пишатися тим що іхні діти за це загинули
29 Травня 2016, 16:43
Нафіг кладовище робити в парку! Чому саме в парку???? А ви почитайте як пишуть ці волонтери! Вони вже землі під собою не чують
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром