Центр: через будівництво може завалитися будинок

27 Травня 2016, 14:32
1738 Джерело: facebook.com

Жителі будинку по вулиці Учительська, 4, що в центральній частині міста, забили на сполох з приводу будівельних робіт, котрі можуть призвести до аварійності та непридатності для проживання будівлі.

Про це пише Андрій Білан у Facebook.

Причиною стало те, що в будинку зі спільною власністю без будь-яких попереджень сусід почав робити будівельні роботи. Всередині квартири оббита штукатурка, вийняті шибки. Таким чином, зі слів панянки, яка за довіреністю представляє інтереси власника однієї із квартир, вони підготовлюють будинок для будівельних проектантів, котрі вже вирішать подальшу долю частини їх приватизованого будинку. Співвласником житла, як виявилось, є житель Польщі.

Однак сусіди запевняють, що їх не попереджали про роботи, а також що у співвласників немає дозвільних документів на виконання будь-яких будівельних робіт, а також відсутня інформація про наміри власника приміщень щодо подальшого їх проведення. Це підтверджує відповідь із архітектурно-будівельного контролю.

Будинку понад 113 років, стіни частково збудовані з дерева і цегли, тому рухи з будівництва можуть призвести до аварійності будинку, в тому числі квартири №2, в котрій проживають люди.

Мешканці квартири №2 наразі звернулись до контролюючих органів поліції та прокуратури, аби захистити свої законні права.

Виконавці припинили будівельні роботи, закрили будинок та зникли у невідомому напрямку.









 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром