«Луцькводоканал» просить мільйонний кредит на модернізацію

26 Травня 2016, 12:50
2074

Кредит на суму понад 10 мільйонів євро хоче отримати від Європейського інвестиційного банку «Луцькводоканал» для модернізації. Термін позики - 30 років, а окупність його буде, підрахували чиновники, вже через 8 років.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради вчора, 25-го травня, пише ІА Волинські новини.

Так, депутати підтримали Проект рішення «Про підтримку участі КП «Луцькводоканал» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

Зауважимо, що прийняття рішення дає можливість комунальникам брати участь в проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України». Цей проект реалізують уряд України спільно з Європейським інвестиційним банком.

Згідно з ним, передбачено модернізацію технологічної системи водопідготовки, реконструкцію каналізаційних очисних споруд міста Луцька та заміну зношеного технологічного транспорту й техніки на нову, більш ефективну.

Більше того, своїми діями депутати надали дозвіл комунальному підприємству «Луцькводоканал» підписувати відповідні заявки та необхідні документи для участі у проекті.

Як зауважили обранці громади в сесійні залі, вірогідність стати учасниками проекту велика, мовляв, передумови необхідні є.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром