Центральний парк: знайшли мертве немовля

26 Травня 2016, 11:20
3111 Джерело: iloveukraine.com.ua

У Центральному парку знайшли тіло новонародженої дитини.

Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

25 травня ввечері у чергову частину Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення від 60-річної лучанки, яка на березі річки Стир на міському пляжі у Центральному парку імені Лесі Українки виявила тіло новонародженої дитини.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Луцького ВП ГУНП в області та черговий прокурор Луцької місцевої прокуратури.

З місця події вилучили фрагмент тіла дитини, а саме - верхню частину тулуба з верхніми кінцівками та головою, також частини трьох поліетиленових пакетів.

«За фактом умисного вбивства матір'ю своєї новонародженої дитини слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 117 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування», – повідомив Ігор Муковоз, керівник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідчий відділ Луцького ВП ГУНП в області, процесуальне керівництво розслідуванням – Луцька місцева прокуратура.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром