Львівська: восени у дворі зроблять дорогу і поставлять новий дитячий майданчик

24 Травня 2016, 14:23
1649

Прибудинкову територію на вулиці Львівській, 61а, яку не ремонтували з 1969 року, планують облаштувати цього року.

Ущент розбита дорога та розвалений дитячий майданчик – так наразі виглядає двір біля багатоповерхівки на вулиці Львівській, 61а. Утім уже незабаром прибудинкову територію планують відремонтувати – пише «Народний контроль».

За словами лучан, двір не ремонтували з 1969 року – відколи будинок здали в експлуатацію. За десятиліття прибудинкова інфраструктура повністю зруйнувалася.

«Коли суха погода, то ще у дворі можна ходити, а в дощ доводиться іти стороною, щоб дістатися транспортної зупинки», – розповідає місцева мешканка Наталія.

Люди самотужки намагаються хоч якось облагородити двір.

«Все, що могли своїми силам, зробили. Але, наприклад, потрібен сучасний майданчик для дітей – із тренажерами. Таке нам не до снаги», – каже Наталія.

Урешті цього року двір внесли у перелік об’єктів на капітальний ремонт. Міський голова Луцька пообіцяв – вже восени буде гарна дорога та новенький дитячий майданчик.

«Повністю ремонтуватимемо тротуар, дорогу. Буде місце для клумб. До плануємо завершити роботи», – повідомив мешканцям Луцький міський голова Микола Романюк.

 

Коментарі
25 Травня 2016, 00:15
там потрібно всі три двора робити ,а не по одному гратися
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром