Нардеп розповів, на що в Луцьку хочуть витратити 20 мільйонів

24 Травня 2016, 13:48
2017

За словами народного депутата Ігоря Лапіна, після переговорів із прем’єром для Луцька очікують виділення 20 мільйонів гривень до кінця місяця, які спрямують на повну очистку Сапалаївки та на добудову школи № 27.

Нардеп від Луцька Ігор Лапін розповів, що за минулий рік зміг залучити на округ понад 5 мільйонів гривень. Про це він повідомив 24 травня під час прес-конференції у Луцьку – пише Волинське Агентство Розслідувань.

За його словами, розподілом грошей займалися міські ради. «Можливо, з мого боку треба було більше контролю», ‒ зазначив Лапін. Мовляв, таким чином не виникало би питань, що зробив нардеп для міста. Зокрема за ці кошти відремонтували Палац учнівської молоді та два дитячих садочки, інші витратили на дрібніші статті.

За словами Лапіна, після переговорів із прем’єром для Луцька очікують виділення 20 мільйонів гривень до кінця місяця. Проте депутата цікавлять глобальніші проекти, ніж ремонт дворів. Тож, їх спрямують на повну очистку Сапалаївки за 1,5 мільйона субвенції держбюджету.

Окрім того, решту коштів планують дати на будівництво школи №27, яку не можуть добудувати ось уже кілька років. Нардеп додав, що якщо кошти виділять, як і обіцяли, то це буде непогана допомога для міста.

Він також додав, що своїм пріоритетним завданням бачить залучення коштів до міста, а далі їх за напрямками розподілять депутати міської ради.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром