«Адреналін Сіті» запрошує дітей у літні табори

24 Травня 2016, 12:51
4992

З 6 червня школярі від 6 до 14 років можуть поїхати до літнього табору, який працює за мистецьким, інтелектуально-пізнавальним, спортивним та гастрономічним пізнавально-розважальними напрямами.

Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» завжди турбується про цікавий відпочинок, змістовне дозвілля та оздоровлення дітей, тому другий рік поспіль організовує літній табір для всіх діток, які проводять свої канікули у місті.

Літній табір «Адреналін» –  це улюблене місце для всіх дітей, які хочуть весело, цікаво і пізнавально провести свої канікули та відпочити від школи, батьків, телевізорів і комп'ютерів.  

Перші заїзди стартують вже 6 червня. Літній табір працює за чотирма пізнавально-розважальними напрямами: мистецький, інтелектуально-пізнавальний, спортивний та гастрономічний.  Тому кожна дитина може обрати для себе табір за інтересами та вподобаннями.

Увага! До цьогорічної програми кожного з напрямків включені години англійської мови, що допоможуть дітям вивчати іноземну граючись.

У чудовій дружній компанії діти будуть творити, кулінарити, квестувати, гратися в спортивні забави та естафети, дізнаються про найцікавіші винаходи людства та ще багато-багато цікавого.

Зокрема, у «Творчій майстерні» малеча навчиться майстерно малювати,  виготовляти вироби з паперу, картону, робити аплікації з фетру, навчиться мистецтву ліплення, декупажу та багатьох інших цікавинок, які можна створити власноруч.

На маленьких розумах чекає інтелектуально-пізнавальний табір «Пізнайко». Тут на базі Музею технічного прогресу та Експериментаріуму юні інтелектуали поринуть у неймовірний світ популярних наук, де  познайомляться зі світовою історією винаходів, дізнаються про найоригінальніші винаходи людства та перевірять на практиці найцікавіші закони фізико-математичних наук.

У гастрономічному таборі «Таємниці Рататуя» маленькі кулінари дізнаються про найцікавіші секрети приготування різноманітних страв та навчаться готувати найпростіші, але  дуже смачні страви з найрізноманітніших інгредієнтів. А ще –  отримають корисну інформацію про те, як правильно підбирати продукти, дізнаються про їх цінність для організму, як правильно і з чим поєднувати різні продукти, щоб зберегти їх корисні властивості.

Спорт – найкращий спосіб відпочити від навчання. Тож табір «Адреналін» підготував одразу кілька напрямків активного спортивного дозвілля для дітей: «Школа Шумахера», «Золота бутса», «Шалена кегля» та «Energizer».Тут вони навчаться вправно грати боулінг, міні-футбол, настільний теніс, дартс, а також зможуть вдосконалити свої вміння в катанні на роликах та картах. І, безумовно, проведуть максимально часу на свіжому повітрі, граючи у пляжний волейбол, стрітхокей, бадмінтон  тощо. Під пильним наглядом вихователів дозвілля дітей пройде корисно, цікаво та правильно.

Тому, якщо батьки ще не вирішили, як цікаво і змістовно організувати гарні канікули для своєї дитини, літній табір «Адреналін» радо допоможе їм у цьому. 

Нагадаємо, літній табір «Адреналін» діє з 6 червня по 26 серпня для школярів від 6 до 14 років. Тривалість  табірної зміни – 10 робочих днів. Вартість зміни – 1000 грн.

Табір працює з 10:00 до 16:00год. У вартість путівки входить одноразове харчування.

За бажанням батьків – з 9:00 год. (за умови додаткової оплати сніданку у розмірі 15 грн/день) та до 18:00 год. (за додаткової оплати полуденку 25 грн/день).

Графік літніх змін: перша зміна – 06-17 червня, друга зміна – 20 червня - 1 липня, третя зміна – 4-15 липня, четверта зміна – 18-29 липня, п'ята зміна – 1-12 серпня, шоста зміна – 15-26 серпня.

Контактний телефон: 066 780 53 50.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром