Містяни просять прибрати з тролейбусів польську рекламу

24 Травня 2016, 10:41
1867

Жителі вважають, що рекламування іноземних організацій, закладів та заходів на публічному транспорті міста Луцька є некоректним та не приносить фінансової вигоди ні місту, ні підприємству електротранспорту.

Таке звернення на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Сергій Омельчук.

«Пропоную усунути як внутрішню, так і зовнішню рекламу польських організацій та заходів із тролейбусів КП «Луцьке підприємство електротранспорту» ЛПЕ). Тролейбуси придбали  після експлуатації в Польщі, а реклама в них та на них частково залишилася після попереднього власника», – зазначає мешканець.

Крім того, лучанин вважає, що польська реклама на луцьких тролейбусах має переважно непрезентабельний вигляд. Це, та сам факт її наявності значно знижує туристичну привабливість міста, вводить мешканців та гостей Луцька в оману (лучани на зможуть скористатися пропонованими в рекламі послугами), іронію у туристів з Польщі, а також викликає відчуття меншовартості у тих лучан, котрі розуміють що і до чого.

«Цей захід не потребує суттєвих капіталовкладень: зовнішню рекламу переважно виконано шляхом нанесення самоклеючої плівки, яку можна легко усунути, попередньо прогрівши її за допомогою фену, теплової гармати, чи сонця», – додає Сергій Омельчук.

Враховуючи те, що туристичний сезон в Луцьку уже розпочався, житель просить якомога швидше вирішити це питання.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром