Струмівка: стартував дводенний Садовий фестиваль «Light Garden»

22 Травня 2016, 12:17
5098

Мережа садових центрів «Сад+город» вкотре  запрошує до захопливого дійства, яке розгортається на тлі чудових рослин, об'єднує найкращих із кращих, а також стає головним майданчиком для спілкування, навчання та відпочинку всіх, хто закоханий у рослини.

«Наші фестивалі відбуваються з різною тематикою, представляючи гостям щоразу щось нове», – розповідають організатори заходу.

На відвідувачів очікували майстер-класи з догляду за рослинами, облаштування та обслуговування штучних водойм, застосування сучасних засобів захисту та живлення рослин. Найменшеньким гостям нудьгувати теж не довелось – на них чекали веселі клоуни з іграми та розвагами.

«Ми ставимо собі за мету ділитися знаннями та розповідати про всі новинки у сфері озеленення», – розповідає власник мережі (по сумісництву – знаний музикант) Олександр Подзізей.

Ближче до заходу сонця організатори запропонували поринути в таємниці вечірнього саду: познайомитися з тенденціями садового освітлення, оцінити непередавану гру світла й тіні. Світлові інсталяції, підсвітки фасадів та обрисів рослин покликані надихнути на створення нової атмосфери у звичному просторі.

Продовжуючи дивувати відвідувачів концептуальним підходом, цьогоріч організатори розширили межі фестивалю та готові дивувати відвідувачів протягом двох днів, тож запрошують лучан та гостей міста, хто ще не долучився до дійства, відвідати Садовий фестиваль у неділю, 22 травня, отримати 20% знижки на рослини (діє протягом усього фестивалю), та позмагатися за головний приз, котрий розіграють серед гостей.

Фестиваль відбувається за адресою село Струмівка, вулиця Рівненьска, 18А.










Фото організаторів

Коментар
10/04/2024 Вівторок
09.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром