Центр: лучан запрошують на відкриття Пункту європейської інформації

22 Травня 2016, 16:37
1483 Джерело: konstlib.net

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, що знаходиться на Волі, 2, презентують Пункт європейської інформації.

До відкриття спеціально облаштованого місця, де користувачі зможуть самостійно або за допомогою бібліотекаря отримати доступ до інформаційних ресурсів з питань європейської інтеграції, можна долучитися 24 травня о 15.00, повідомляють організатори.

«Було б просто чудово, щоб такі пункти запрацювали у кожній бібліотеці, які мають вільний доступ до мережі Інтернет. Сьогодні бібліотека стає таким собі супермаркетом інформації. Тепер відвідувачі зможуть першими отримувати відповіді на питання, що стосуватимуться діяльності керівних інституцій ЄС, подорожей, європейської освіти, волонтерства, мовних курсів, медіаресурсів тощо»,  –  зазначила директор бібліотеки Алла Єфремова.

До слова, у 2016 році три волинські бібліотеки: бібліотека Луцького національного технічного університету, Волинська обласна бібліотека для юнацтва та Любомльська центральна районна бібліотека для дорослих стали переможцями конкурсу у проекті української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»).

У конкурсі взяло участь 163 бібліотеки з усіх областей України. Конкурсне журі відібрало 83 бібліотеки, у яких в 2016 році буде створено Пункт європейської інформації (Пункт ЄІ).


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром