Новини районів: основні події 16-20 травня

20 Травня 2016, 18:07
2048

Міські фестивалі, поліцейське піклування та численні ДТП – таким лучани запам’ятають тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

СТАРЕ МІСТО

1
Депутати гуляють заповідником
Депутати гуляють заповідником

Лучани просять міського голову впорядкувати історичну частину міста, яка знаходиться біля пам’ятного знаку на честь 2000-ліття Різдва Христового та аптеки-музею.

Депутати Луцькради ознайомилися із потенціалом історико-культурного заповідника в Луцьку, аби побачити потребу в реконструкції історичної спадщини нашого міста та стан культурних пам’яток.

На вулиці Сенаторки Левчанівської водій проігнорував вказівку поліцейського про заборону руху транспорту на час проведення естафети і облаяв патрульного та водіїв, які дослухалися до слів полісмена.

ЦЕНТР

1
Сімейний фестиваль з копами
Сімейний фестиваль з копами

На Театральному майдані міста всьоме відбувся вже традиційний Всеукраїнський фестиваль вишитих рушників «Вишиті обереги єднання».

У Центральному парку імені Лесі Українки відбувся традиційний Фестиваль сім’ї, в якому взяли участь і представники патрульної поліції.

На вулиці Винниченка біля бібліотечного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки два водії припаркувалися на пішохідній частині.

На проспекті Волі трапилася аварія за участю патрульних. Автівка правоохоронців «Тойота Пріус» протаранила «Ниву».

Член виконкому Луцької міськради Олег Бондарук закликав владу міста прибрати зовнішню рекламу з фасаду будинку «Пано» на проспекті Волі, 5 у самому центрі Луцька.

КІЧКАРІВКА

1

На вулиці Ковельській, 68а, поблизу гуртівні, нещодавно замість старої водопровідної труби поклали новеньку.

Патрульні отримали виклик, що по вулиці Шевченка з мосту вниз намагається стрибнути невідома особа. Проявивши поліцейське піклування, жінку доставили у психіатричну лікарню.

Активісти ініціюють перевірку будівництва 11-поверхівки «Луцька рів’єра» на вулиці Ковельській, 29-31 щодо дотримання будівельних норм та вимог містобудівного законодавства.

33-Й РАЙОН

1

На проспекті Відродження «Mitsubishi Lancer» наїхав на людину на пішохідному переході.

Луцька міська рада не має права здійснювати роботи у літаку, який розташований на проспекті Молоді, 4а, оскільки це приватна власність.

ВИШКІВ

1

На вулиці Руданського трапилась ДТП без потерпілих, після якої водій-винуватець хотів втекти.

ГУЩА

На вулиці Конякіна на виїзді із заправки OKKO сталася ДТП за участі двох автівок.

40-Й РАЙОН

На вулиці Кравчука проводять планові ремонтні роботи високовольтної лінії.

ЗАВАКЗАЛЬНИЙ

На проспекті Грушевського під час проведення санкціонованих обшуків у закладах, правоохоронці вилучили гроші, бухгалтерські записи та обладнання, які свідчать про надання відвідувачам закладів доступу для участі в азартних іграх.

ДПЗ

Поліція затримала чоловіка на гарячому під час крадіжки електродвигуна з шахти ліфта в багатоповерхівці на вулиці Бенделіані.

ДУБНІВСЬКИЙ

Дорога у дворі на вулиці Архітектора Метельницького, 6 всіяна ямами, а на вулиці Архітектора Метельницького, 4 комунальники не прибрали за собою біля дитячого майданчику.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром