«Ротонді» досі не можуть знайти орендаря

20 Травня 2016, 11:07
2257

Міська рада готова здати приміщення у довгострокову оренду на десять років за одну гривню в рік, проте необхідність підведення комунікацій та проведення великої кількості ремонтних робіт відлякують потенційних орендарів.

Про це у п’ятницю, 20 травня, під час засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації розповіла начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко.

«Ротонда років 10 стоїть пусткою і руйнується. Ми пробували багато разів здати її в оренду, але оренда коштує дуже дорого. Там немає світла, води, каналізації. В місяць плата виходить не менше 10-12 тисяч гривень», – зазначила Алла Грабко.

Тож міськрада вирішила здати приміщення в оренду на 10 років, за умови, що орендар проведе у приміщенні необхідні роботи і в майбутньому літню естраду можна буде використовувати для проведення міських заходів.

За словами Алли Грабко, за останній час уже зверталися кілька зацікавлених орендарів, проте ніхто поки не погоджується взяти опіку над занепадаючою «Ротондою».

Члени комісії підтримали такий проект рішення, тож питання розглянуть на сесії міськради.


1
Члени комісії міркують, що робити з ротондою
Члени комісії міркують, що робити з ротондою

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром