Лучанам презентують новий історичний роман

20 Травня 2016, 10:12
1723

Книгарня «Є» запрошує на презентацію книжки волинського письменника Юрка Вовка «Доки смерть не розлучить нас». Модератор — Сергій Цюриць.

Захід відбудеться у п'ятницю, 20 травня. Початок — о 17:00.

Ви вже прочитали всі романи Лиса і чекаєте нових текстів Шкляра? До цієї славної компанії долучився ще один автор - Юрко Вовк. Така ж захоплива проза побудована на історичних фактах, в перемішку із фантастичною любов'ю і запеклою боротьбою. Зворушлива історія від волинського автора про життя у бурхливому 20-му столітті.

Головними героями роману «Доки смерть не розлучить нас» є Володимир і Марія — нащадки двох родів землеробів. Але вони змушені прийняти виклик історії — і стати будівничим незалежної України. Визвольна боротьба, підпілля, фашистський полон… Кохання і зради, перемоги і зневіра. Клятва любові до рідної землі — «доки смерть не розлучить нас» — ці самі слова Володимир промовить колись і до Марійки. І назавжди закритий шлях на батьківщину, де на них чекає смерть. Лише вистраждане кохання одне до одного все життя буде доводити: про майбутнє таки варто мріяти.

Володимир Лис про роман Юрія Вовка: «Історія двох завжди цікава. Зворушлива історія, заснована на фактах з реального життя, хлопця із Західної та дівчини зі Східної України, які, самі того не знаючи, йдуть назустріч одне одному крізь бурхливі трагічні події Другої світової війни, по-особливому прочитується у наші дні. Роман цей змушує не тільки хвилюватися про долі його героїв, а й замислитися над долею людини у світових круговертях взагалі, і тоді історія життя й любові загадкових W і М стає високим символом».

Адреса книгарні «Є»: вул. Лесі Українки, 30. Вхід вільний.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром