Лучан навчатимуть, як користуватися соцмережами із користю

19 Травня 2016, 14:13
1906 Джерело: hiddenmarketing.livejournal.com

У Луцьку стартує проект «SMM.START!», в рамках якого користувачів соціальних мереж вчитимуть, як правильно просувати свої сторінки, групи, сторінки своїх організацій та заходів. Спеціалісти ділитимуться цікавими практиками, новими інструментами, методами аналітики та реклами в соцмережах.

Перший захід на тему «Розвінчуємо міфи про соціальні мережі та просуваємось у Vkontakte» відбудеться 19 травня, початок – о 19:00. Місце проведення: «Директорія», вул. Винниченка 26, 4 поверх.

Ведуча заходу — маркетолог, спеціаліст з безбюджетного маркетингу, організатор всеукраїнських конференції, Марія Письменна. Організовує захід компанія «InternetDevels», що понад вісім років успішно працює на ринку веб-розробки.

«Соціальні мережі змінили швидкість обміну інформацією. Згадаємо старі добрі часи, коли люди листувалися за допомогою листів. Раз в кілька місяців приходив лист від близьких людей, а як поживають інші – знали тільки зі слів знайомих. Потім з’явився емейл, і «собака з’їла голуба», тобто емейл витіснив типову пошту. Потім з’явилися соціальні мережі, і обмін життєвими новинами став моментальним. Це є нова парадигма інформаційного поля і, відповідно, нові можливості для маркетингу, бізнесу та просто підтримання зв’язків», – розповідає Віктор Левандовський, засновник і президент групи компаній «InternetDevels».

У програмі заходу:
Чому ваша компанія обов’язково має бути представлена в соціальних медіа.
Чи насправді це довго, дорого та не результативно?
Особистий профіль, сторінка, група чи захід — що обрати?
Як працювати з кожним з напрямів та ефективно нарощувати аудиторію.
Як не варто робити — реальні приклади.
Кілька порад щодо оформлення вашої сторінки Vkontakte.
Лайфхаки постингу та генерації контенту.
Питання та розгляд ситуацій учасників.

Реєстрація обов’язкова: https://goo.gl/f8OEBt
 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром