Полісмени здали кров для дітей, постраждалих у ДТП

17 Травня 2016, 18:10
1663 Джерело: vk.com

Волинські поліцейські вирішили допомогти дітям і привернути увагу громадськості до проблеми смертності на автошляхах, нагадати водіям і пішоходам на важливості дотримання правил дорожнього руху.

Учора, 16 травня співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області та управління патрульної поліції в місті Луцьк долучилися до загальноукраїнської акції  «Здай кров – врятуй життя». Правоохоронці стали донорами крові для постраждалих у ДТП дітей – повідомляють у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

«Ми хочемо не лише допомогти в лікуванні постраждалих людей, а й вкотре звернути увагу учасників дорожнього руху на необхідності дотримання безпеки на дорозі. Раніше вже доводилося здавати кров. Самопочуття нормальне. Буду щиро радий, якщо моя кров врятує чиєсь життя», - зазначив один з учасників акції начальник сектору дільничних інспекторів поліції Луцького відділення поліції Тарас Пастерук.

Захід організували в рамках Всеукраїнського тижня безпеки руху, який на території Волинської області, як і по всій Україні проводять з 16 до 22 травня.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром