До міськради завітали гості з 17 століття

17 Травня 2016, 09:51
2205

Історичні персонажі міщанка Оксина та луцький Кликун представили початок туристичного сезону в Луцьку та, за словами начальника управління туризму та промоції міста Наталія Бунди, назавжди оселилися в місті.

Інформацію про відкриття туристичного сезону Наталія Бунда повідомила у вівторок, 17 травня, під час оперативної наради.

Вона представила історичних персонажів 17 століття, які нині проводитимуть екскурсії Старим містом. Міщанка Оксина розповіла, що Луцьк тепер відкритий для туристів, а луцький Кликун на завершення своєї промови засурмив у ріг мелодією гімну Волині.

З початком цього туристичного сезону і до 14 жовтня на В’їзній вежі Луцького замку Кликун виконуватиме ритуал сурміння та оголошуватиме найголовніші події, що відбуватимуться у місті.

Начальник управління туризму та промоції зауважила, що відкриття туристичного сезону в Луцьку відбулося уже вп’яте. На початку туристичного сезону уже встигли провести багато цікавих дійств. Також запрацювало луцьке підземелля на території замку.

Крім того, Управління підготувало календар подій, що відбуватимуться у місті протягом року. Календар розповсюджують серед потенційних туристів, туроператорів та в готелях.

Календар подій
Календар подій

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром