Луцьку співачку не врятував ні Вакарчук, ні глядачі

16 Травня 2016, 13:15
3928 Джерело: скріншот із відео

Луцька співачка Маргарита Тишкевич виступила у першому прямому ефірі шостого сезону талант-шоу «Голос країни». Дівчина, зірковим тренером якої є Святослав Вакарчук, заспівала пісню Кузьми «Мовчати».

Вакарчук розповів, що йому було непросто вибрати цю пісню, але Маргариті дуже підходить ця емоція саме з жіночої точки зору. Також він зізнався, що відчув – співачка стала більш вольовою, пише «Таблоїд Волині».

«Коли я почула голос Маргарити, я зрозуміла, що вона особлива дівчина. Саме таких виконавиць зараз не вистачає в Україні», – сказала Ірина Білик, яка свого часу виконувала жіночу партію у цій композиції.

Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Іван Дорн обрали по 4 учасники, які виступили у прямому ефірі. У підсумку залишаються два учасники – за якого голосували глядачі та якого обирає тренер, а двоє учасників залишають проект. На жаль, Маргариту Тишкевич не обрали ні глядачі, ні тренер, тож після виступу у прямому ефірі дівчина покинула проект.

Нагадаємо, Маргарита Тишкевич успішно боролася на попередніх етапах шоу та була фавориткою Вакарчука, який напророкував їй велике майбутнє на сцені.

 

Коментарі
17 Травня 2016, 12:48
Ото Вакарчук не допоміг,Якщо нема голосу,ніщо не допоможе.В Луцьку в рестовранах може співати.Тож не віником махати.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром