Туристичний сезон відкрили театралізованою екскурсією

15 Травня 2016, 21:31
2241

Сьогодні, 15 травня, у Центрі туристичної інформації та послуг відбулося відкриття туристичного сезону. Із травня по жовтень у місті відбудеться чимало фестивалів та музичних дійств.

Як розповіла начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда, цьогоріч лучан та гостей міста очікує чимало сюрпризів, пише Таблоїд Волині. 

Пропонуємо вам ТОП 5 цікавинок, які варто побачити лучанам і показати туристам.

1. Системи туристичного орієнтування: встановили інформаційні стенди з картами міста, вказівники з напрямками руху Луцьком та туристичні знаки на в’їзді в місто. Придбали три електронні інформпункти: один буде знаходитися в Центрі туристичної інформації та послуг, другий – в зоопарку, третій – або на залізничному вокзалі, або в ТРЦ «Порт сіті».

2. Чотири нові скульптури кликунів: на залізничному вокзалі, на Братському мості, на Замковій площі та у зоопарку.

3. У Києві встановили біг-борди із запрошенням навідатися в Луцьк.

4. Щодня опівдні із В’їзної вежі Луцького замку кликун буде сповіщати про те, що діється в місті.

5. Нова цікава поліграфія. Наприклад, видання «Луцьк від А до Я» та путівник «Прогулянка Волинню».

Як розповів гість нашого міста, головний редактор журналу «Український туризм» Юрій Самойлов, наступний номер їхнього видання вийде з Луцьком на обкладинці. А недавно команда журналу опублікувала чималу статтю, присвячену туристичним цікавинкам столиці Волині.

Усі ці заходи спрямовані на те, аби переконати туристів, що Луцьк – приємне відкриття. «Ми сподіваємося, що все більше людей буде до нас приїжджати, бо бачимо великі перспективи у розвиткові туризму. Луцьк пишається в першу чергу своїми людьми, а по-друге – своєю історією і пам’ятками», – наголосив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Наталія Бунда та Юрій Самойлов
Наталія Бунда та Юрій Самойлов




1


















































 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром