Фестиваль їжі «Lutsk Food Fest» уже стартував!

14 Травня 2016, 14:13
9455

На території замку Любарта розпочався третій гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest», який триватиме впродовж двох днів – 14 та 15 травня.

Урочисте відкриття уже традиційного фестивалю, на яке зібралося чимало людей, відбулося у суботу, 14 травня, трохи із запізненням, о 12:00.

Зі вступним словом виступив ведучий заходу Дмитро Кольцов. Він привітав присутніх та анонсував події сьогоднішнього дня.

Хоча погода не надто сприятлива, люди прибувають і прибувають до замку, адже від дощу можна сховатись під накриттям. Подекуди чути польську мову.

Хлопці з луцького кафе «Виноград» привезли на фестиваль приготованих равликів. Вони стверджують, що м’ясо равликів дуже корисне, особливо для вагітних жінок, бо таке м’ясо не містить ніяких жирів, а лише білок.

Завершуються останні музичні приготування, виробники їжі частують перших відвідувачів, тому дехто вже навіть встиг наїстись.

«Гадаю, вибрано неправильний підхід до подачі їжі, адже порції дуже великі. Ми от щойно смачно поїли й, власне, наїлися, а хотілося б щоб були маленькі порції аби можна було спробувати всього побільше. Краще б були маленькі порції по 5-10 гривень, щоби спробувати всього побільше», – ділиться враженнями відвідувачка Вікторія з Луцька.

Велика компанія з Рівного, Луцька, Львова та Млинова розповідають, що приїхали вперше на такий фестиваль:

«Атмосфера хороша, нам подобається. Спробували вже дві дуже смачні страви, проте хотілося б дотримання регламенту».

На фестивалі представлено більше двадцяти учасників та торгових марок, страви не лише української кухні, а й американської, мексиканської, китайської, близькосхідної, болгарської, італійської, угорської.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ: ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ РОЗПОЧАВСЯ

«Не зважаючи ні на що, в тому числі погодний фактор, ми налаштовані дуже позитивно, адже 99% наших учасників не відмовились від участі, підтримали нас. Тому ми всі вже з самого ранку заряджені позитивом і готові приймати гостей. Очікуємо, як завжди, багато смачного, веселого, цікавого, шумного, галасливого», – ділиться очікуваннями організатор фестивалю Сергій Карпюк.

Їжу можна придбати біля спеціально обладнаних фуд-траків та торгових павільйонів.

«Ми тут постійні учасники, нам дуже подобається такий формат, тому ми щоразу залюбки беремо участь і щоразу міняємо меню. Попередніх років частували кухнею народів Речі Посполитої, бабці Австрії, а цього разу буде гостра мексиканська кухня», – запрошує покуштувати своїх страв представник Львівського кулінарного клюбу «Здоров’я і спокій».

Можна приходити і з дітьми, адже Сімейна академія «Плай» приготувала цікавий відпочинок:

«Ми займаємося вихованням і розвитком діток. Сьогодні розважатимемо їх, пропонуємо до перегляду лялькові вистави, анімаційну програму з багатьма конкурсами, іграми. А при хорошій погоді зніматимемо фільм до Дня сім’ї».

Сьогодні та завтра фестиваль триватиме до 21:00. Програма насичена й передбачає виступи діджеїв-новачків, гуртів, забави для дітей, кулінарну битву учасників телешоу «Майстер Шеф», конкурси та розіграші від виробників, модні покази, турнір з поїдання ковбасок, а головне багато смачної їжі!

Фестиваль набирає обертів і чекає на кожного з вас. Вартість квитка – 15 гривень. До речі, за словами організаторів, зібрані кошти підуть на розбудову міста. Смачних вихідних!








1

















































 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром