Лучанам покажуть благодійність крізь призму об’єктива

14 Травня 2016, 09:08
2130 Джерело: platfor.ma

16 травня у Луцьку відбудеться Всеукраїнська фотовиставка найкращих 40 фотографій з усіх куточків України.

Захід пройде у бібліотеці іменні Олени Пчілки (місті Луцьку, вулиці Шопена, 11, 3 поверх) о 12:00 – повідомляють організатори.

Фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива» – це найкращі 40 фотографій, обрані з понад 680 фоторобіт, які надійшли з усіх куточків України на VІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива».

Фотоконкурс проходив у вересні-листопаді 2015 року за ініціативи Українського форуму благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України. Партнерами фотовиставки цього року стали: програма Волонтери ООН, Благодійний фонд родини Загорій, Всеукраїнський благодійний фонд «Запорука», компанія EY в Україні, Національний музей Тараса Шевченка, компанія Amway, тижневик «Країна», портал «Громадський простір», рекламне агентство «Яспис», «Дзеркало тижня» (ZN,UA), портал Foto.ua. Мобільний партнер фотовиставки: lifecell.

Серед основного варто зазначити надходження величезної кількості чорно-білих фото. Цього року на світлинах зафіксовані нові суспільні процеси: теми допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також постраждалим від воєнного конфлікту на сході України.

Найбільше світлин зафіксовано у номінації «Благодійність дає надію», де відображена допомога дітям-сиротам, сім’ям у кризових ситуаціях, людям літнього віку, безпритульним, людям з особливими потребами, внутрішньо переміщеним особам, постраждалим від природних лих. Другою за популярністю стала номінація «Благодійність дарує усмішки». Це фотографії, які зображують позитивні емоції, радісні події, пов’язані з благодійністю.

«Ми вже вдруге хостимо виставку в Луцьку разом із Волинською державною обласної науковою бібліотекою ім. Олени Пчілки. Це прекрасна нагода побачити найкращі миті добра та благодійності з усієї України, згуртувати активістів та просто небайдужих навколо гострих тем та надихнутися на творення добрих справ в рамках нашої області», – розповідає одна з організаторок виставки у Волинській області, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром