Новини районів: головні події 9 – 13 травня

13 Травня 2016, 18:04
2093

Смертельна аварія, «шмаркач»-дебошир та водій-утікач – таким лучани запам’ятають тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список новин по районах, для того, аби ви не пропустили найважливіші події міста.

 


ЦЕНТР



9 травня лучани святкували День пам’яті та примирення. Жителі міста зібралися біля меморіалу Вічної слави, аби вкотре віддати шану полеглим воїнам у Другій світовій війні, яка тривала з 1939 до 1945 року.

На проспекті Волі, 8 лучани помітили чергового «автоандона», який припаркувався посеред пішохідної стежки.

10 травня на проспекті Перемоги поблизу історичного факультету на зупинці громадського транспорту під колеса автомобіля потрапив чоловік. Від завданих травм пішохід помер.

На проспекті Волі на зупинці громадського транспорту під час висадки пасажирів водій маршрутки затиснув дверима ногу пасажирці з однорічною дитиною на руках.

10 травня на вулиці Шевченка п’яний водій авто «Toyota Land Cruiser» утікав від поліцейських і погрожував.

На проспекті Перемоги, попри наявність парковки, водій вирішив залишити автомобіль на проїжджій частині.

11 травня митрополит Луцький і Волинський Михаїл святкував своє 50-річчя. Митрополит очолив Божественну літургію та подячний молебень у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Не обійшлось й без світського святкування. Урочиста академія з відзначення ювілею єпархіального архієрея відбулась у Палаці культури Луцька.

 


ГНІДАВА



Лучанка стверджує, що працівники житлово-комунального підприємства №2 не хочуть відновлювати бетонний поріг та замінити електропроводи у під’їзді на вулиці Черняховського, 1.

На вулиці Грабовського, 9 мешканець просив вирішити проблему із відкритими електричними щитками, що знаходяться на дитячому майданчику та біля школи.

На вулиці Марка Вовчка шукали молодика, який у стані алкогольного сп’яніння створив аварійну ситуацію, а потім погрожував биткою. Пізніше хлопець прокоментував свою поведінку, запевняючи, що все було сфальсифіковано.

13 травня на вулиці Гнідавській сталася аварія за участі «Фольксвагена», «ГАЗа» та «Таврії».

 


СТАРЕ МІСТО



На вулиці Данила Галицького біля одного з нічних барів пʼяний дебошир погрожував пістолетом.

 


33-й РАЙОН


 

На проспекті Соборності, поблизу зупинки навпроти гіпермаркета «ТамТам», встановлювали вказівник, облаштований підсвіткою.

Депутати здійснили виїзну комісію до приміщення РАЦСу, що знаходиться на проспекті Соборності, 18. Обранці громади розглядали можливість поділу території приміщення із центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, який потребує комфортного місця розташування.

11 травня, на вулиці Кравчука водій автомобіля Рено збив дівчинку приблизно 9-річного віку. Дитину забрала швидка допомога.

 


ДУБНІВСЬКИЙ



Лучанин просив терміново вирішити проблему із нанесенням дорожньої розмітки на перехресті вулиць Архітектора Метельницького і Глушець, бо на ділянці часто трапляються аварії.

 


55-й РАЙОН


 

Лучанин зареєстрував петицію, де пропонує обладнати світлофорним регулюванням перехрестя вулиць Задворецької та Карпенка-Карого.

 


ТЕРЕМНО


 

На вулиці Теремнівській, 96а сміттєвий бак поставили прямісінько біля дитячого майданчика, а поблизу двору у смітті потопає нежила територія.

 


ДПЗ


 

12 травня в районі ДПЗ, поблизу нового ринку, мікроавтобус збив мотоцикліста. Потерпілого з розбитою головою забрала швидка.

 


КИЇВСЬКИЙ МАЙДАН


 

На зупинці громадського транспорту «Київський майдан», поблизу податкової, на тротуарі утворилася яма.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром