Мешканці одного з луцьких будинків скаржаться на активний рух транспорту через двір

23 Липня 2018, 12:36
Встановлять спеціальні знаки, які обмежуватимуть рух вантажівок 3152
Встановлять спеціальні знаки, які обмежуватимуть рух вантажівок

Жителі одного з будинків, що на вулиці Сагайдачного, просять обмежити рух транспорту через двір.

У зв'язку з ремонтом через двір їздять великі автомобілі, тож прибудинкова територія фактично перетворилася на проїжджу частину.  Про це розповіли під час постійної комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у понеділок, 23 липня, – пише ВолиньPost.

На засідання прийшли майже десять мешканців. Кажуть, що проблема тут існує ще з 2018 року. Через  ремонт, що відбувається поблизу, двором їздять величезні вантажівки з будматеріалами, вагою по 10-15 тонн. 

Люди турбується про безпеку дітей, які тут гуляють чи катаються на роликах. Окрім того, страждає й дорожне покриття, яке відремонтували декілька років тому. 

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась запевнив, що обмежувачі руху там вже встановили, проте це не приватна садибна ділянка, тож два заїзди у дворі мусять бути.

Очільник комісії Андрій Козюра запропонував зібрати ще одну комісію, на якій будуть присутні представники компаній, які їздять через двір. Розглянуть також варіант встановлення знаків, які б попереджали, що це — житлова зона. Мешканці такі пропозиції підтримали.

Читайте також: У центрі Луцька будівельне сміття висипали під дерева

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром