«Шофери економлять собі в карман і нагло скорочуть маршрут», – лучанка

21 Липня 2018, 13:58
лучани не задоволені маршрутом Луцьк - Кульчин 3781
лучани не задоволені маршрутом Луцьк - Кульчин

Лучани обурені тим, як рухається маршрут №104 (Луцьк – Кульчин).

Про це у Facebook-спільноті «Луцьк то є Луцьк» у суботу, 21 липня, написала користувачка соцмережі Діана Музика Весілля.

За інформацією жінки, на цьому маршруті їздять три автобуси: один від ринку, два інших повинні їздити – від автостанції №2, що на вулиці Львівській.

Проте, пише жінка, шофери економлять собі в карман і нагло скорочуть встановлений маршрут. У суботу, 21 липня, жінка зазначила, що з дворічною дитиною на руках не могла «зловити» цю маршрутку впродовж майже двох годин.

«Спершу з Потебні, вартість, до речі, з Потебні до Кульчина 10 гривень, але не так все просто. Її, маршрутки, просто не було!!!! Тоді я сідаю до Воз'єднання і плачу 5 гривень за проїзд, і вуаля, іншого маршруту знову немає. Нарешті дочекалася за 1,5 години добросовісного водія (він, напевно, один такий) цього маршруту, і плюс 9 гривень оплата. Сума в цілому склала 14 гривень, замість 10-ти. І ще й до того, пекельну жару мусила з дитиною мучитися», – обурилася Діана Музика Весілля.

Жінка зауважила, що така проблема в місті з цим маршрутом уже не вперше. Тому зауважила, що не можна цього так просто лишати. Мовляв, потрібно звернути увагу на це, і підняти питання на загал.

1
допис у фейсбуці
допис у фейсбуці

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром