Центр: біля туалетів облаштують кафе і виставкову залу

30 Липня 2015, 13:27
4037

Центр: обабіч драмтеатру по-новому запрацюють громадські вбиральні, але в ході реконструкції поруч з ними з'явиться кафетерій і виставкова зала. 

На продовженні 76 сесії Луцької міської ради повідомили, що чинне майно ні за ким не зареєстроване, на разі орендується приватним чином, але сама ділянка перебуває у місцевій комунальній власності.

Через непродуману інфраструктуру центру міста, Палац культури перетворили на громадську вбиральню. Крім ЦУМу, в цих околицях піти більше ніде. - Юрій Войнаровський, директор Палацу культури міста Луцька. 

На сесійному засіданні деяке несприйняття виклала ідея розбудови кафе при туалетах, тому після виступів депутатів Павла Данильчука та Ігоря Поліщука, міський голова запропонував проголосувати за рішення з поправками.

Ідея не робити поруч з вбиральнями кафетерію - не набрала достатньої кліькості голосів, натомість взяти наявний проект рішення за основу - підтримала більшість.  

 Продовжити Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради термін оренди земельної ділянки на Театральному майдані, 8 строком на 10 років, площею 0,0284 га для реконструкції міської вбиральні з влаштуванням виставкової зали та кафетерію, згідно з додатком». - Депутати прийняли таке рішення.

Нагадаємо, орендар ділянки понад три роки декларує бажання облаштувати кафе і виставкову залу над вбиральнею. Однак наразі справа “стоїть”. Дехто з присутніх в сесійному залі висловив обурення, що "спершу треба розібратися з коритом, а далі ставити пивнушки на туалетах", але публічно рішення вже ніхто не оскаржував.

Під коритом, вочевидь, мали на увазі недофонтан.

Район. Луцьк оглянув територію майбутніх кафе та виставкової зали: місцина - приваблива і вигідна.

 

 Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром