На луцькій автостанції знесли продуктові кіоски

18 Липня 2018, 02:55
Мафи на автостанції 5276 Джерело: Волинські Новини
Мафи на автостанції

На луцькій автостанції поменшало кіосків. У ніч на 17 липня працівники муніципальної варти демонтували п'ять МАФів.

Підприємець Олександр розповідає, що новина про те, що його кіоск зрізають та вивозять, стала несподіванкою і муніципали до власного кіоску його не пустили, навіть не дали забрати частину обладнання. Про це повідомляє 12 канал.

Постанову про демонтаж цих МАФів у міськраді ухвалили ще у 2016-му році. Причина - відсутність необхідних дозвільних документів, стверджують у муніципальній поліції. Підприємці стверджують, що протягом цих двох років намагались облагородити територію і впорядкувати документацію, проте, дозволів не давали. І таким чином їх намагаються «вижити» звідси.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
18 Липня 2018, 10:54
Продукти були росрочені
18 Липня 2018, 15:08
РЕЙДЕРСТВО ЛУЦЬКОГО АВТОВОКЗАЛУ<br/>Офіційна заява ПрАТ «ВОПАС» щодо подій 17.07.2018 року на території Автовокзалу №1 м. Луцьк<br/>17 липня 2018 року близько 02.40 год. на територію автовокзалу № 1 м.Луцьк увірвались невідомі молоді чоловіки, які самовільно зірвавши замок в’їздних воріт запустили техніку (вантажні автомобілі, крани), після чого на територію заїхав службовий автомобіль Муніципальної варти Луцької міської ради.<br/>Використовуючи незаконні рішення про демонтаж, що прийняті виконавчим комітетом Луцької міської ради у 2016 році відносно розміщених тимчасових споруд на комунальній землі по вул. Конякіна, 39 в м.Луцьку невідомими особами було пошкоджено та викрадено наше майно, що розміщене на території Автовокзалу №1 м. Луцька, що розміщений на земельній ділянці державної форми власності та закріплений за постійним землекористувачем ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій».<br/>Про факти грабежу, крадіжок, зловживання службовим становищем, перешкоджання нашій господарській діяльності невідомими особами, серед яких були працівники Муніципальної варти ЛМР, та діями яких керував підприємець Герун Юрій Євгенійович ПрАТ «ВОПАС» та підприємцями-власниками демонтованих кіосків було повідомлено патрульну поліцію м. Луцька, співробітники якої прибули за викликом 102.<br/>При цьому підприємець Герун Ю.Є. використовував надані створені в результаті службового недбальства земельні документи ГУ Держгеокадстру у Волинській області, щодо віднесення землі під автовокзалом до комунальної власності та наявності у нього речових прав на землю.<br/>Надані коментарі пресі Сиротинською Ю.Я. про безконфліктність ситуації не відповідають дійсності, при чому остання здійснювала психологічний тиск на підприємців власників демонтованих кіосків шляхом використання електрошокера.<br/>ПрАТ «ВОПАС» та підприємці – власниками демонтованих торгових кіосків з проханням вжити заходів до припинення рейдерського захвату земельної ділянки державної форми власності та ущемлення законних прав, як підприємців, в тому числі на належне досудове розслідування злочинних діянь, що мали місце 17.07.2018 року в м. Луцьк на території АС №1 звернулися до голови Волинської ОДА Савченка О.І., прокурора Волинської області Киричука М. та інших органів.https://www.facebook.com/prat.vopas/
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром