Що думають експерти про відсутність у Луцьку міського голови

17 Липня 2018, 04:00
Луцька міська рада 2649 Джерело: волинська служба новин
Луцька міська рада

Луцьк більше ніж півтора року не має міського голови. Різного роду рішень щодня у міській раді ухвалюють чимало, однак нести відповідальність за їх прийняття нікому.

Через це складається  враження, що відсутність керівника як обранцям громади так і  посадовцям різних підрозділів просто стала вигідною. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Вочевидь, збайдужіли до цього і прості лучани. Впродовж кількох годин ми намагались з’ясувати у людей, чи потрібен Луцьку мер та чому вони на його відсутність ніяк не реагують. Прикро, однак більшості перехожим це питання було просто нецікавим. Лише одиниці, сказали що міський голова, таки потрібен.

Екс-міський голова Луцька Богдан Шиба каже, скільки б не було в місті виконувачів обов’язків мера, ці люди жодним чином не будуть причетні до реальної відповідальності. Відтак, за вже приняті сотні рішень за останні півтора року в місті, ніхто не відповідає.

Луцьк – має  величезний потенціал та неймовірну інфраструктуру. Саме зараз, коли європейські країни готові до тісної співпраці, Луцьк повинен використати ці можливості каже Львівський міський голова Андрій Садовий. Втім, за словами мера міста лева, рухатись вперед місту серйозно заважає відсутність міського голови.  

Як екс-мер нашого міста Богдан Шиба так і нинішній міський голова Львова Андрій Садовий, готові допомагати та сприяти у вирішенні будь-яких поставлених перед собою питань новообраному керівнику Луцька. Тож справа за громадою – адже якщо люди не будуть свідомими та знехтують виборами мера, місто має усі шанси потрапити під повний контроль різних олігархічних кланів які в подальшому, просто роздерибанять його на частини, в незалежності від того хочуть цього виборці чи ні. 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024