Волинський художник показав оригінальні картини природи Карпат

17 Липня 2018, 00:28
Руслан Чугай за роботою 5807 Джерело: www.chugai-art.com.ua
Руслан Чугай за роботою

Волинський художник Руслан Чугай представив експозиція «Славсько. Весна,  осінь і знову весна».

У картинах чітко виражається різнобарв’я кольорів, неймовірної краси природа та бажання творити, повідомляє Sfera-TV Lutsk.

Історія створення цих картин має свій початок з Карпат. Митець Руслан Чугай роповідає: якось його запросили в арт-галерею міста Славське. Побувавши там. не зміг не повернутись знову і знову. Відтак за кілька поїздок вдалось створити цілу низку цікавих робіт.

На виставці представлено близько 20-ти робіт, однак їх автором було створено набагато більше. Певну кількість картин, Руслан Чугай залишив у Rарпатах аби знову повернутися і здійснення бажання не забарилось. Ось, його знову кличуть продемонструвати свої вміння.

 

Експозицію художник вже двічі демонстрував загалу в Києві. Сьогодні ж творіннями мали змогу помилуватись волинські поціновувачі. На презентацію завітав навіть голова волинської ОДА Олександр Савченко. А тим часом, такі незвичні у своєму виконанні роботи виявили бажання побачити і в інших містах України. Тож цілком ймовірно, вже невдовзі картини волинського митця милуватимуть побляди мешканців інших регіонів також.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024