Сім'ям з Луцького району видаватимуть «пакунок малюка»

16 Липня 2018, 14:23
Сім'ям з Луцького району надаватимуть «пакунок малюка» 2911
Сім'ям з Луцького району надаватимуть «пакунок малюка»

У Луцькому районі надаватимуть одноразову безповоротну адресну соцдопомогу всім сім'ям, в яких дитина народиться з 1 вересня 2018 року.

Про це повідомляє на сайті Луцька районна державна адміністрація.

Допомога «пакунок малюка» надаватиметься на кожну новонароджену дитину. Видаватимуть допомогу під час виписки новонародженої дитини з пологового будинку.

Вартість одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становитиме близько п'ять тисяч гривень.

Зазначена допомога фінансуватиметься за рахунок коштів державного бюджету. Фінансовий ресурс, необхідний для закупівлі «пакунків малюка» становить більше 19 мільйонів гривень.

До слова, прогнозована кількість жінок, які перебувають на обліку у жіночих консультаціях і планують народити дитину протягом вересня-грудня 2018 року складе близько чотири тисячі. Органи соцзахисту населення здійснюють підготовчі роботи для своєчасної реалізації Урядового рішення.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у , Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024