Містяни вшанували тих, хто воював під час Другої світової війни

08 Травня 2016, 14:37
2079

У День пам'яті та примирення на меморіальному комплексі «Вічна Слава» зібралися ветерани, представники підприємств та організацій і духовенство, щоб віддати данину пам'яті всім, хто воював на фронтах.

Цьогоріч в Україні вдруге відзначають День пам'яті та примирення. Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка святкують цей день 8 травня. Наш народ долучається до європейської традиції вшанування всіх, хто воював та загинув під час Другої світової війни – пишуть на сайті міськради.

Поряд із лучанами віддати данину пам'яті всім, хто воював на фронтах, прийшли голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк і секретар міської ради Юлія Вусенко.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що День пам'яті та примирення в Україні відзначають недавно.

 «У всій Європі 8 травня вшановують загиблих у Другій світовій війні. Це дуже добре і символічно, що сьогодні на меморіальному комплексі «Вічна Слава» зібрались усі ветерани. На жаль, їх уже не так багато залишилось, бо життя бере своє. Це яскравий приклад того, що потрібно бути єдиними, а особливо у цей непростий час для нашої держави. Необхідно не забувати тих, хто віддав своє життя на тій страшній війні»,  –  наголосив він.












 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром