«VolWest Group» проведе XV корпоративну Спартакіаду

15 Липня 2018, 10:24
Корпоративні спортивні змагання 2801
Корпоративні спортивні змагання

З нагоди дня торгівлі, 28 липня, бізнеси Інвестиційної групи «VolWest Group» вже традиційно зберуться у КРЦ «Адреналін Сіті» на масштабні корпоративні спортивні змагання.

Цьогорічна Спартакіада, яка проходить під гаслом «Велика компанія Великих людей» стане п’ятнадцятою в історії компанії. Перші змагання відбулися у 2004 на дещо аматорському рівні, а з роками стали справжнім святом спорту, корпоративного духу, на яке з нетерпінням чекають усі співробітники.

У переліку видів спорту: футбол, парковий волейбол, бадмінтон, настільний теніс, великий теніс, дартс, стрільба, армреслінг, гирьовий спорт, картинг, жим пресу, більярд, шашки, риболовля, боулінг, легкоатлетична естафета, а також у перетягування линви та традиційна весела естафета, яка є підсумковою і частенько визначає остаточного переможця змагань.

Вихід команди холдингу «CID Media Group»
Вихід команди холдингу «CID Media Group»

Захід проводиться у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності групи бізнесів VolWest Group та покликаний залучити працівників до здорового способу життя. Це чудове спортивне свято для родин всіх співробітників компаній, яке дає гарну нагоду випробувати свої фізичні сили і можливості, а також гарно відпочити у великій і дружній компанії колег і однодумців.

Спартакіада - це важливий командоутворюючий захід, що гуртує колективи бізнесів великої інвестиційної групи, вчить перемагати, підтримувати і вболівати за своїх.

Щороку у заході беруть участь понад 1000 працівників разом зі своїми сім’ями. Для діток працівників тут завжди організовується розпланована цікава розважальна програма з аніматорами, конкурсами та розвагами.

Шикування усіх команд на стадіоні
Шикування усіх команд на стадіоні

Цьогоріч у спартакіаді візьме участь пять команд.

«Деякі команди об’єднують кілька підприємств. Цього року до команди «VolWest» приєднається новачок ­- «SPAR Україна», а також ІТ-компанія «SoftWest Group», бізнес академія РМВА, холдинг «CID Media Group» та компанії «DemudivProdukt», СкриптСолюшин.

Команда «CID Media Group»
Команда «CID Media Group»

Команда «Техно Модуль» включатиме компанії «Техно Модуль Ультра», «Техно Модуль Будівельний», виробничо-рекламну студію «Арт-Хаус» та СТО «Прибалтсервіс».

Ще три окремі команди складатимуть працівники мережі «Наш Край», «Адреналін Сіті» та Комп’ютерної академії ШАГ у складі 5 філій – луцької, житомирської, хмельницької, чернівецької та черкаської.

Деякі компанії виступатимуть у спільній команді вже традиційно, декому ж доведеться формувати переможну стратегію.

До слова, минулого року перше місце на спартакіаді виборола команда «Нашого Краю», другими були спортсмени з «Адреналін Сіті», третє місце зайняла команда «VolWest».

Повболівати за улюблену команду та зарядитись корпоративним духом запрошуємо всіх охочих.

Змагання з боулінгу
Змагання з боулінгу

Цьогорічна Спартакіада проходить під гаслом «Велика компанія Великих людей»
Цьогорічна Спартакіада проходить під гаслом «Велика компанія Великих людей»

Змаганняз шашок
Змаганняз шашок

Змагання з футболу
Змагання з футболу

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024