Клима Савури: нетверезий хлопець побив жінку у її квартирі

08 Травня 2016, 11:11
2404

Після «п’яного візиту» дочки зі своїм хлопцем до матері, у жінки лишився поломаний ніс, струс мозку та гематоми на обличчі.

7 травня, близько 16:00 патрульним надійшов виклик, що на вулиці Клима Савури потребують допомоги працівників поліції. Прибувши за адресою, полісмени почули крики про допомогу, чутно було, що за дверима когось б’ють. На допомогу прибуло ще два екіпажі поліції – пишуть патрульні у Facebook.

Потрапивши всередину, полісмени побачили в кімнаті побиту жінку, чоловіка та ще одну жінку, яка виявилась дочкою потерпілої. Учасники інциденту перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Дочка зі своїм хлопцем прийшли до матері та випивали в її квартирі, потім хлопець почав бити матір.На місце викликали швидку медичну допомогу, слідчих, а чоловіка затримали.
Екіпаж патрульних доставив потерпілу в лікарню, однак від госпіталізації вона відмовилась, хоч і мала поломаний ніс, струс мозку, гематоми на обличчі.

Потому у міськвідділі написала заяву на нападника.
З’ясувалось, що патрульні уже приїжджали за цією ж адресою вранці, але тоді потерпіла не захотіла писати заяву, а порушник стояв перед нею та поліцейськими на колінах і просив пробачення.

Тож заявниця просто попросила забрати його з квартири, що полісмени і зробили. Але той повернувся через деякий час та спричинив тілесні ушкодження жінці.
Деталі з’ясовують слідчі.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром