Муніципали хочуть покарати «Луцьктепло» за відсутність квітів на клумбах

12 Липня 2018, 15:00
Клумба біля «Будинку побуту» 4284
Клумба біля «Будинку побуту»

Мунвартівці вважають, що через бездіяльність луцьких «тепловиків» на території, яка перебуває на балансі КП, «утворилися хащі».

Про це повідомила прес-служба департаменту у Facebook.

У четвер, 12 квітня, керівник ДКП «Луцьктепло» отримав від муніципалів припис на косіння трави «та іншої рослинності» на клумбах поблизу «Будинку побуту», що на проспекті Соборності у Луцьку, поблизу ТЦ «Гостинець». За інформацією департаменту, ця будівля перебуває на балансі «тепловиків».

Як зауважили мунвартівці, саме через бездіяльність працівників «Луцьктепла» «тут утворилися хащі, а у клумбах жодної квіточки». Тож інспектор варти видав керівникові ДКП припис на косіння трави на цій території, а якщо цього не зроблять, директора комунального підприємства обіцяють покарати згідно Кодексу про адмінпорушення.

Нагадаємо, мунвартівці «наїхали» на керівника ЖКП №2 за непокошену траву на вулицях Мамсурова і Боженка. На це звинувачення відеагували у житлово-комунальному підприємстві, і звернулися до очільниці муніципалів Юлії Сиротинської з порадою вивчити територіальну відповідальність комунальників, оскільки згадані вулиці не відносяться до «зони відповідальності» ЖКП №2. Втім, як з'ясувалося, пані Сиротинська наразі перебуває у відпустці.

Допис муніципалів
Допис муніципалів

Відпис ЖКП №2 на звинувачення
Відпис ЖКП №2 на звинувачення

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
12 Липня 2018, 19:41
Сиротинська з своіми підлeглими швидeнько пройшлися по вул.Кравчука і вжили заходів по усунeнню порушeнь ст.150,152.
12 Липня 2018, 22:16
То якщо муніципалам десь квіточки не вистачає, то хай самі і садять, а то лише вказують, що треба і що не треба, і забори на металолом здають!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром